Blogin aloitus

Hei vaan kaikille!
Päätin alkaa kirjoittamaan Darennen verkkokaupan yhteyteen blogia, jossa tulen käsittelemään ainakin jossakin määrin turvallisuuteen liittyviä aiheita sekä tietenkin esittelen verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita. Itseni lisäksi täällä saattaa käydä mahdollisuuksien mukaan piipahtamassa muitakin kirjoittajia.

Aluksi voisin esitellä itseni, eli kuka täällä ruudun toisella puolella pääasiassa kirjoittelee. Olen Taija, Darennen perustaja ja yrittäjä, 25-vuotias torniolainen. Valmistuin Lapin ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi keväällä 2015, suuntautumisena yrittäjyys. Valmistumisen jälkeen aloin toden teolla harkita oman yrityksen perustamista. Syksyllä laitoin rattaat lopulta kunnolla pyörimään ja marraskuussa minulla oli oma y-tunnus. Joulukuun puoleenväliin mennessä olin saanut verkkokaupan siihen kuntoon, että uskalsin viettää Darennen avajaisia. Darenne on ensimmäinen ihka oma yritykseni, joten siitä syystä se on erityisen tärkeä minulle.

Monet ovat kysyneet, että mistä nimi Darenne?

Yrityksen nimi Darenne muodostuu englanninkielisestä sanasta dare (= uskaltaa, rohjeta, rohkeus) sekä suomenkielen omistusta ilmaisevasta liitteestä -nne. Nimi syntyi lopulta eräänä marraskuisena yönä, kun kaupparekisterin korjausilmoitus nimen osalta odotti muutoksiaan, ja viimeinen vastauspäivä lähestyi vauhdilla. Olin sopinut itseni kanssa, että nukkumaan en mene ennen kuin nimi on päätetty. Aloin miettimään, mitä yritykselläni ja sen nimellä tahdon sanoa ja tehdä. Ykkösajatuksenani oli, ja on edelleen, että tahdon tehdä jokapäiväisestä elämisestä hieman turvallisempaa sekä helpompaa. Tahdon tarjota ihmisille rohkeutta tehdä asioita ilman ylimääräistä pelontunnetta persauksessa. Näin syntyi yrityksen nimi: tahdon tarjota teille rohkeutenne, uskalluksenne – Darenne.

Mukavaa, että tulit tänne lukemaan, nähdään taas seuraavaan blogitekstin merkeissä 🙂

Allekirjoittanut hiihtolenkillä
❤: Taija

Vastaa