Palautusohjeet

Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus, joka lasketaan alkaneeksi siitä päivästä, kun vastaanotat tilauksesi. Asiakkaan on tehtävä ennen tuotteiden takaisin lähettämistä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@darenne.fi. Liitä sähköpostiviestiin seuraavat tiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Tilaunumero
  • Tieto siitä, haluatko perua koko tilauksen vai palauttaa osan tuotteista

Saat vahvistuksen sekä ohjeet palautukseen vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen voit lähettää tuotteet takaisin. Palautus on tehtävä kuitenkin 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksen lähettämisestä, muuten palautus- ja peruutusoikeus raukeaa.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, myyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan.

Asiakaspalautus on asiakkaallemme maksuton, kunhan noudatat antamiamme palautusohjeita. Muistathan pyytää palautuksestasi kuitin, sillä lähetyksen kadotessa emme voi korvata tuotetta mikäli kuittia palautuksesta ei ole. Liitä palautukseesi mukaan tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi sekä tarvittaessa tilinumerosi maksun palautusta varten.

Tilauksen noutamatta jättäminen tai ohjeiden vastainen palauttaminen ei ole hyväksyttävä palautus, tällöin vähennämme palautettavasta summasta lähetys-, palautus- ja käsittelykuluja yhteensä 15 € riippumatta tilauksen summasta.