Devisys kantaliukueste

Yleisin syy liukastumiseen on kantapään luistaminen alta. Siksi Devisys-liukueste on tehty kattamaan koko kannan alue ja takaamaan sinulle turvallista liikkumista liukkaasta alustasta huolimatta. Devisys-liukueste on helppo kiinnittää kengän kantaan jalkapöydän yli tulevalla nahkaisella tarrahihnalla.

Devisys-liukueste on kehitetty Suomessa, VTT:n turvallisuustekniikan laboratoriossa. Devisys-liukuesteen runkomateriaali on pitävä ja pakkasta hyvin kestävä TR-kumiseos. Pohjaan on valettu oikein sijoitetut ja mitoitetut, talvirenkaista tutut kovametallinastat, jotka kestävät hyvin kulutusta. Lisäturvallisuutta talven pimeisiin ja liukkaisiin olosuhteisiin antaa taakse sijoitettu 3M heijastin.

  • 1 pari / pakkaus
  • CE-hyväksytty
  • Heijastin lisäämässä turvallisuutta
  • Voidaan käyttää myös autolla ja pyörällä ajaessa
Tuotteesta löytyy koot S, M, L ja XL.
Koko S on suunniteltu erityisesti naisten kapeakantaisiin saapikkaisiin ja nilkkureihin. Soveltuu käytettäväksi myös lasten jalkineissa. Kengännumerot 32-39. Kannan maksimileveys 6 cm.
M koko on suosituin Devisys-koko naisten käytössä. Soveltuu käytettäväksi naisten talvijalkineissa sekä talvisissa ulkoilujalkineissa. Kengännumerot 37-40. Kannan maksimileveys 7 cm.
L-koko on leveäkantaisten jalkineiden liukueste. Soveltuu miesten talvi- ja ulkoilujalkineisiin sekä leveäkantaisiin naisten jalkineisiin. Kengännumerot 40-44. Kannan maksimileveys 8 cm.
XL-koko on suunniteltu hyvin leveäkantaisiin jalkineisiin, kuten muun muassa työkenkiin, kumisaappaisiin sekä vaelluskenkiin. Kengännumerot 45-50. Kannan maksimileveys 9 cm.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.